Didgeridoo-les

Didgeridoo-les hover background

jan 22
2022

Het geluid van de digeridoo -onvergelijkbaar, uniek, puur en primair- kan eigenlijk geen muziek genoemd worden in de gebruikelijke zin van het woord. Het van oorsprong Australisch instrument wordt door de Aboriginals -de oorspronkelijke bevolking van Australie- als een heilig geluid gezien dat bewustzijn beïnvloedt. Wanneer het geluid van de didgeridoo je eenmaal te pakken heeft, laat het je niet meer los. De effecten op lichaam, geest en ziel zijn duidelijk waarneembaar.

Je kunt nu zelf dit instrument leren bespelen of je kennis en vaardigheid verdiepen!

Als je een beginner bent, begin je met de basistechnieken te leren: lip- en keeltechniek. Als je dit beheerst, ga je verder met de circulaire ademhaling. Wanneer je beschikt over de basisvaardigheden, kun je leren deze praktisch toe te passen in ritmes en klanken.

Het is niet nodig om zelf in het bezit van een didgeridoo te zijn. Bij Nada Om kun je kiezen uit een aantal didges waarop je de basis kunt leren. Als je in bezit van een didgeridoo bent (van welk materiaal dan ook), kun je deze uiteraard meenemen.

Heb je belangstelling? Bel geheel vrijblijvend en informeer naar de mogelijkheden of kom eens luisteren hoe een didge live klinkt en wat het voor je kan doen. Je kunt altijd nog de aftocht blazen :).

De kosten voor een individuele (introductie-) les zijn € 20 per uur. Per 1 januari 2023 wordt de prijs verhoogd naar € 35 per uur.

Contact neem je op via info@nadaom.nl of 06-57189548.