Didgeridoo-les

Op dit moment is het niet mogelijk om afspraken te maken voor didgeridoo-lessen. Vanaf januari 2022 bieden we deze lessen weer aan.

Het geluid van de digeridoo -onvergelijkbaar, uniek, puur en primair- kan eigenlijk geen muziek genoemd worden in de gebruikelijke zin van het woord. Het van oorsprong Australisch instrument wordt door de Aboriginals -de oorspronkelijke bevolking van Australie- als een heilig geluid gezien dat bewustzijn beïnvloedt. Wanneer het geluid van de didgeridoo je eenmaal te pakken heeft, laat het je niet meer los. De effecten op lichaam, geest en ziel zijn duidelijk waarneembaar.

Je kunt nu zelf dit instrument leren bespelen of je kennis en vaardigheid verdiepen!

Als je een beginner bent, begin je met de basistechnieken te leren: lip- en keeltechniek. Als je de lip- en keeltechniek beheerst, ga je verder met de circulaire ademhaling. Deze basistechnieken leer je over het algemeen in 5 lessen. Wanneer je al beschikt over de basisvaardigheden, kun je in 1 of meerdere lessen leren deze vaardigheden praktisch toe te passen in ritmes en klanken.

Het is niet nodig om zelf in het bezit van een didgeridoo te zijn. Bij Nada Om kun je kiezen uit een aantal didges waarop je de basis kunt leren. Als je in bezit van een didgeridoo bent (van welk materiaal dan ook), kun je deze uiteraard meenemen.

Heb je belangstelling? Bel geheel vrijblijvend en informeer naar de mogelijkheden of kom eens luisteren hoe een didge live klinkt en wat het voor je kan doen. Je kunt altijd nog de aftocht blazen :).

De kosten voor een individuele (introductie-) les zijn € 20 per uur; voor de volledige beginnerscursus € 90 (5 lessen van 45 min.).

Contact neem je op via info@nadaom.nl of 06-57189548.