Klankconcert

Klankconcert hover background

aug 30
2013

Op dit moment is het niet mogelijk om afspraken te maken voor klankconcerten. Vanaf januari 2022 bieden we deze concerten weer aan.

Een klankconcert is een unieke ervaring waarin je door de klanken kunt ontspannen en loslaten. Vanuit deze ontspanning maak je vervolgens contact met je innerlijk bewustzijn. Een groeiproces van vertrouwen in jezelf kan op deze manier tot stand komen. Tijdens het klankconcert wordt er gebruik gemaakt van verschillende instrumenten, waaronder klankschalen, didgeridoo, rainsticks en chimes.

Een klankconcert duurt ongeveer anderhalf uur en bestaat uit verschillende onderdelen: er wordt gestart met een korte oefening waarin je kunt ontspannen en aarden. Daarna ontvang je de klanken, die tot in de diepere lagen van het bewustzijn doorwerken. Tot slot praten we wat na onder het genot van een kopje thee.

Het is mogelijk om op een eigen locatie een klankconcert te organiseren. Het maximum aantal deelnemers is dan afhankelijk van de ruimte. Ook als bedrijfsuitje is een klankconcert een aanrader!

Voor meer informatie, opgave en overleg over een geschikte datum kun je mailen of bellen met Harm via info@nadaom.nl of 06-57189548. De entree voor een concert is € 20 per persoon.