Klankconcert

Klankconcert hover background

aug 30
2013

Een klankconcert is een unieke ervaring waarin je door de klanken kunt ontspannen en loslaten. Vanuit deze ontspanning maak je vervolgens contact met je diepere zelf. Een groeiproces van vertrouwen in jezelf kan op deze manier tot stand komen.

Een klankconcert duurt ongeveer een uur. Er wordt gestart met een korte oefening waarin je kunt ontspannen en aarden. Daarna ontvang je de klanken, die tot in de diepere lagen van het bewustzijn doorwerken. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende instrumenten, waaronder klankschalen, didgeridoo, rainsticks, trommel en chimes.

Klankconcerten zijn alleen mogelijk op locatie. Je zorgt zelf voor matrasjes, dekens en kussens. Het maximum aantal deelnemers is dan afhankelijk van de ruimte.

De kosten zijn € 25 per persoon op een locatie binnen een straal van 25 km om Den Bosch. Op een locatie buiten deze 25-km straal zullen aanvullend reiskosten worden doorberekend. Voor meer informatie, opgave en overleg over een geschikte datum kun je mailen of bellen met Harm via info@nadaom.nl of 06-57189548.