Meditatie

Meditatie hover background

aug 30
2013

Op 29 augustus 2018 start een nieuwe serie van 9 meditatielessen rondom het thema ‘De Zeven Stralen’.

Over deze 7 Stralen wordt geschreven dat zij energieën zijn, die voortkomen uit  “het hart van de zon”. Ze dringen door de planeten in zeven grote stromen en storten zich in de menselijke ziel en brengen er datgene voort wat we bewustzijn noemen. Deze zeven soorten van energie brengen de zeven types van zielen of stralen voort. Deze onderscheidingen zijn zoals de kleuren van de stralen van de zon als ze door een prisma gaan.

Er is niets in het hele zonnestelsel, op elke trap van de evolutie, dat niet hoort tot of niet altijd heeft toebehoort bij één van de zeven stralen. Alle natuurrijken worden bepaald door de zeven stralen, maar het mensenrijk toont ons misschien wel het mooiste en meest complexe voorbeeld. Elk individu trilt in een bepaald ritme, elke eenheid van het mensenras staat op één van de zeven stralen.

Elke mens wordt in manifestatie gebracht onder impuls van een of andere straal, en wordt gekleurd door die straalhoedanigheid, die zijn vorm bepaald en aangeeft op welke weg hij zou moeten gaan. Een straal geeft psychologische omstandigheden, de kwaliteit van de astrale aard, en de verdeling van energie. Iedere straal beheert een bepaald centrum, waardoor ze de neiging geeft tot zekere sterktes en zwakheden. En geeft aan de mens zijn kleur en kwaliteit.

In iedere bijeenkomst ervaar je de specifieke energie van één van de Zeven Stralen en ontdek je meer over de invloed van deze Straal in jouw leven.

Praktische informatie:

* De lessen worden tweewekelijks aangeboden op de volgende data: 29 augustus, 12 en 26 september, 10 en 24 oktober, 7 en 21 november, 5 en 19 december.

* Iedere les start om 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur ben je van harte welkom.

* Het cursusgeld bedraagt 90 euro.

Voor meer informatie neem je contact op met Caroline via mail info@nadaom.nl of telefoon 06-83905160.