Meditatie

Meditatie hover background

aug 30
2013

Vanaf 17 januari 2018 start een nieuwe serie van meditatielessen.  De lessen zijn eenvoudig online te volgen in een tweewekelijks ritme en opgebouwd rond het thema ‘Geestelijke Transformatie’.

De meditaties leren je hoe krachtige transformerende energieën in je persoonlijk leven te brengen en deze van daaruit uit te stralen naar geliefden en naar de gehele wereld.  Je leert hiervoor te werken met de transformerende energieën van de Violette Vlam. Er kunnen veranderingen in je leven plaatsvinden zodra je gaat samenwerken met de energieën van de Violette Vlam!

Daarnaast geven de meditaties je een handvat om bewust bij te dragen aan het herstel van de (vrede op) aarde.  Je leert de transformerende energieën te delen met de mensen om je heen én met de wereld. Hierdoor transformeren we niet alleen onszelf maar óók de aarde.

Iedere les begint met een korte uitleg van een aspect van de Violette Vlam-meditatie. Daarna gebruiken we Chi Kung-oefeningen om het lichaam voor te bereiden op de meditatie. Ook leer je via deze Chi Kung-oefeningen je lichaam en geest te revitaliseren. Dan zijn we klaar voor de meditatie.

Deze cursus bestaat uit 10 online lessen.  De data zijn:

  • Woensdag 15 en 31 januari, 14 en 28 februari, 14 en 28 maart, 11 en 25 april, 9 en 23 mei.
  • Datum nader te bepalen: een gezellige bijeenkomst op een zonnige zaterdagmiddag in Geffen voor ontmoeting en een live meditatie.

Iedere les begint om 19.30  uur en eindigt rond 20.30 uur. De eerste les is een gratis kennismakingsles, zodat je kunt ervaren of online meditatie iets voor je is. De lessen worden opgenomen, zodat je gemakkelijk zelf de meditaties kunt herhalen.

Het cursusgeld bedraagt 90 euro. Voor meer informatie neem je contact op met Caroline via mail info@nadaom.nl of telefoon 06-83905160.