Sensi-therapie

Sensi-therapie hover background

jan 22
2022

Sensi-therapie is een kortdurende en effectieve behandelvorm gericht op het in balans brengen van lichaam, gevoelens en gedachten. De therapie is een holistische behandelmethode.

Voor welke klachten is Sensi-therapie geschikt:
-Overgevoeligheid in de vorm van ADHD, Autisme,HSP, nieuwetijsdkinderen e.d.
-Chronische lichamelijke klachten
-Vermoeidheid, Burn-out
-Depressiviteit
-Emotionele spanningen  (angsten, piekeren, woede-aanvallen,apathie enz)
-Traumaverwerking (na b.v ongeval,slechte jeugd, militaire uitzending)
-Rouwverwerking
-Scheidingverwerking
-(Gedrags)problemen met een kind (bv. huilbaby, bedplassen, zeer verlegen kind,enz)
-Slaapproblemen
-Migraine en andere hoofdpijn klachten
-Allergieen, eczeem,jeuk
-Zelfvertrouwen, angsten, niet leker in je vel zitten
-Fobieën
-Relatieproblemen
-Menstruatie/overgangsproblemen

Een behandeling begint het opsporen van de blokkades die op zowel bewust als onbewust niveau aanwezig kunnen zijn. Afhankelijk van de aard van de blokkade wordt een therapeutisch middel ingezet. Hierbij kun je denken aan acupressuur, energetisch werk, dieetadviezen, massage, holistic pulsing, remedie- en edelsteentherapie, chakratherapie en EFT (Emotional Freedom Technique).

De behandeling richt zich nadrukkelijk op het oplossen van de oorzaak van de klacht en niet op symptoombestrijding. Een belangrijk element bij het succes van de behandeling is daarvoor je eigen bereidheid om tot de kern van het probleem door te dringen. In de interactie tussen jou en de therapeut kan vervolgens veel gebeuren!

Harm Reijs is gediplomeerd Sensi-therapeut. Hij is hooggevoelig en is in staat om diep tot de kern van een klacht door te dringen. Voor vrijblijvend meer informatie: mail naar info@nadaom.nl of bel met Harm via 06-57189548.

De kosten voor de eerste behandeling (ongeveer 1,5 uur) zijn € 60. Een vervolgbehandeling kost € 40. Dit tarief is inclusief BTW en exclusief benodigde remedies en/of edelstenen. Sensi-therapeuten zijn niet aangesloten bij een beroepsvereniging.