Mannengroep meditatie

Lijkt het je wat om te mediteren met gelijkgestemde mannen? Op dinsdagavond kun je in een kleine en gezellige groep werken aan je innerlijke en geestelijke ontwikkeling. In najaar 2017 zijn alle lessen opgebouwd rond het thema “Het verankeren van Boeddha’s energie op aarde”.

De Boeddha voorspelde 2500 jaar geleden Zijn terugkeer naar de aarde. In 2017 is het 2500 jaar geleden dat de Boeddha Zijn aardse lichaam verliet…. In de meditatielessen verdiep je je begrip van de betekenis van het verankeren van Boeddha’s energie op aarde. Ook leer je hoe jij je afstemt op de energie van de Boeddha en een kanaal hiervoor wordt.

Iedere les begint met een korte overdenking over een aspect van het verankeren van Boeddha’s energie op aarde. Daarna gebruiken we Chi Kung-oefeningen om het lichaam voor te bereiden op de meditatie. Ook leer je via deze Chi Kung-oefeningen je lichaam en geest te revitaliseren. De les wordt afgesloten met een (geleide) meditatie.

De lesdata zijn: 29 aug, 12 en 26 sept, 10 en 24 okt, 7 en 21 nov, 5 en 19 dec.

Iedere les begint om 19.30  uur en eindigt rond 20.30 uur, waarna er gelegenheid is om even na te praten. Het cursusgeld bedraagt 90 euro. Voor meer informatie neem je contact op met Caroline via mail info@nadaom.nl of telefoon 06-83905160.