Spiritual Response Therapy

Nieuw bij NadaOm: Spiritual Response Therapy (SRT). Met SRT ruim je al de blokkades op die je ziel met zich mee draagt; blokkades die je belemmeren te leven zoals je zou willen.

SRT is een manier van werken waarin je samen met je Hogere Zelf toegang verkrijgt tot je zielenarchief en vervolgens onderzoek en zuiveringswerk kunt doen op dit zielenarchief. Het is een effectieve methodiek om blokkades te identificeren en te verwijderen, zodat er een hogere kwaliteit van leven beschikbaar komt. SRT biedt je de mogelijkheid om naar de bron van het probleem te gaan. Met behulp van speciale kaarten en een pendel, vindt de SRT-beoefenaar de patronen van negatieve energieën. Of deze nu voortkomen uit vorige, huidige of toekomstige levens maakt daarbij niet uit. Het Hogere Zelf zuivert en verwijdert de energieën uit de Akasha-archieven (het zielenarchief), waardoor ongemak kan worden losgelaten en harmonie hersteld kan worden. Het effect van dit werk is ongelooflijk diepgaand. De negatieve energie die je vasthield op een gebeurtenis is nu gezuiverd waardoor er verbazingwekkende veranderingen in je leven kunnen optreden.

Een SRT-consult duurt meestal ongeveer 2 uur en kost € 80. De prijs voor een behandeling die langer dan 2 uur duurt, is € 105. Deze prijzen zijn inclusief BTW.

Behandelingen kunnen ook op afstand worden gegeven, waardoor het niet noodzakelijk is om naar de praktijk in Geffen te komen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem je contact op met Harm via info@nadaom.nl of 06-57189548.